Keresés névre:
Keresés id-re:


A Thomas & Betts céget 1898-ban New Yorkban alapították. Központja Memphisben (TN) található. A cég a New York-i tőzsdén jegyzett. Thomas & Betts több mint száz évre visszatekintő sikeres piaci működése során szüntelenül igyekszik magas minőségű termékekkel ellátni az ipart a kábelsaru, kötegelő, érvéghüvely és kábelvédőcső területén.

Elsőosztályú gyártási technológia fémjelzi a Thomas & Betts nevet. A vezető ipari gyártók körében a Thomas & Betts ú.n. "A" beszállítóként jegyzett, mely igazolja a termékei kíváló minőségét és a szolgáltatás magas színvonalát.

A Thomas & Betts arra törekszik, hogy műszaki termékei és új fejlesztései a jövőben is az ipar vezető termékei közé tartozzanak, valamint innovatív, versenyképes megoldásaival továbbra is elnyerje vevői elismerését. Cégünk, Visnyei Kft. -Sarubolt 17 éve a Thomas&Betts cég termékeinek forgalmazója és magyarországi képviselője. Nagykereskedésünk állandó raktárkészlettel rendelkezik, amit megrendeléskor rövid határidővel kiszállít. Termékeink közé tartoznak a kábelkötegelők, kábelsaruk, érvéghüvelyek illetve tömszelence, zsugorcső kínálatunk és minden olyan termék, amit a Thomas&Betts cég gyárt ill. forgalmaz.

Kiemelnénk ezek közül is a Ty-Rap(R) márkanevű kábelkögelőket amit a repülőiparban vezettek be, de manapság ezeket a kábelkötegelőket az ipar minden területén alkalmazzák.

Kábelkötegelő   Zsugorcső   Textilbakelit   Kábelsaru   Csúszósaru   Csősaru   Tömszelence   Érvéghüvely   Kábelvédőcső